Торт бісквітний Празький з вишнею Tarta п/у 330г
Barcodes: 4820217840376, 4820217840543
* - date and place of monitoring
** - price may vary depending on the store's address
Country where the barcode is registered
Україна
Production address
вул. Чернігівська, 51, м. Київ, Україна, 02002
Ingredients:
- Цукор білий кристалічний
- яйця курячі (меланж)
- борошно пшеничне вищого сорту
- масло вершкове селянське
- продукт молоковмісний згущений з цукром "Згущенка" (молоко коров'яче знежирене, молоко знежирене сухе, сироватка молочна суха, паста кондитерська (цукор, соєва, ши, у змінних пропорціях, олія кокосова повністю гідрогенізована), вода питна, патока , какао-порошок зі зниженим вмістом жиру 10-12%, сироватка молочна суха, какао терте, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, жир молочний, декстроза , емульгатор и: моно та- дигліцеридижирних кислот, лецитин соєвий, консервант сорбат калію,стабілізатор ксантанова камедь , ароматизатор "Шоколад", сіль кухонна, ароматизатор ванілін)
- повидло яблучне (пюре яблучне, консервоване консервантом діоксид сірки, цукор)
- какао-порошок зі зниженим вмістом жиру 10-12%
- суміш для згущення (крохмаль модифікований кукурудзяний, мальтодекстрин , загущувач альгінат натрію)
- коньяк
- емульгатор для бісквітів (вода питна, цукор білий кристалічний, емульгатор и: моно- та дигліцериди жирних кислот, ефіри полігліцеридів жирних кислот, стабілізатор вологості пропіленгліколь, стабілізатор: солі жирних кислот)
- вино десертне
- порошок пекарський (розпушувачі: дифосфат натрію однозаміщений, гідрокарбонат натрію, борошно пшеничне вищого сорту, борошно рисове)
- есенція ванільна (спирт етиловий ректифікований, вода питна, ароматизатор ванілін)
- ароматизатори: "Вишня", "Ром"
- консервант кислота сорбінова
Nutri-Score:
Food additives E numbers:
Nutrition Facts:
per 100 g
per 330 g*
% Daily Value
Energy value
1336 kJ/ 319 kcal
4210.8 кДж/ 1052.7 kcal
Total Fats
13.6 г
44.88 г
Total Carbohydrate
48.2 г
159.06 g
Protein
6.2 г
20.46 г
* - weight per item, serving size or package of the product
0
0
+1